OLE HENRIKSEN 3 Makeup Wonders Kit

kr.694,95

Gå Til Butik

*Annoncelink i knappen*

Beskrivelse

Det perfekte sæt før, under og efter makeup. Wonderfeel Double Cleanser fjerner effektivt snavs, olie og selv den mest holdbare makeup, samtidig med at den tilfører huden masser af plejende fugt.

I stedet for at udsætte huden for en renseproces i flere trin, der kan udtørre huden, kan du her rense og pleje huden super skånsomt, så den vil sukke af velvære.


Ole har spækket produktet med nærende planteekstrakter, der sikrer, at huden aldrig bliver udtørret, men i stedet bliver blød, smidig og får den smukke Ole Glow! Til tør og sart hud Banana Bright Eye Creme er inspireret af det nye must-have blandt makeupartister, “bananpudder”, der øjeblikkeligt lysner og farvekorrigerer.

Den fugter huden i dybden, men har en let og luftig konsistens, der gør, at makeuppen bliver lettere at lægge og sidder perfekt hele dagen. Øjenomgivelserne vil øjeblikkeligt synes lysere, glattere og friskere.

På længere sigt vil mørke rande , finelinjer samt smilerynker mindskes. Sheer Transformation Perfecting Moisturizer er så let i konsistensen at den føles silkeagtig når den trænger ind i huden. Hjælper med at ujævne pigmentering som fregner, alderspletter og solskader uden brug af kemikalier.

Giver med det samme næring og ny struktur til huden, mens fine linier udglattes. Giver intens beskyttelse mod frie radikaler, samt hjælper med at forebygge yderligere skader.