En bårebuket som den sidste hilsen og farvel til den afdøde. Det er aldrig nemt at sige farvel til dem vi holder af. Og når man kan mærke det er den allersidste, bliver det aldrig nemmere.  Bårebuketterne er den nemmeste måde at tage afsked på. Med buketten viser man respekt og hvisker man alle de tanker og følelser man har til den afdøde. Sammentidig viser man omtanke og medfølelse over for den afdødes efterladte familie.

Her er nogle inspirationer til forskellige bårebuketter fra bloomit.dk.

tulipaner_til_bårebuket

Blandede Tulipaner – 350kr

En buket bundet af tulipaner i blandede friske farver. En rigtig vinterklassiker indenfor begravelsesblomster og buketter. 

Normalt forhandles Tulipaner i perioden november-marts. men den præcis periode afhænger af vejrforhold og temperatur. Nogle gange starter perioden lidt før, eller slutter lidt senere, hvis det er et koldt efterår og forår. Den angivne periode skal derfor betragtes som en rettesnor, og tages forbehold for, at Tulipaner forhandles i hele den angivne periode. Bemærk: Prisen kan ændre sig.

>>Gå Til Butik*

*annoncelink i knappen*

bårebuket-årstiden

Lille og yndig bårebuket
225kr 

En bårebuket, der bindes af årstiden blomster, i den farvenuance du vælger. En lille og smuk hilsen til både begravelse og bisættelse. Bestil bårebuketten med din personlige hilsen trykt på et pænt kort. Bemærk: Prisen kan ændre sig.

>>Gå Til Butik*

*annoncelink i knappen*

tulipaner_til_bårebuket

Gylden bårebuket – 400kr

Bårebuket i gyldne og brændte farver, som er bundet af årstidens blomster. 

Blomsterne udvælges af den lokale florist og kan derfor afvige noget fra produktbilledet alt efter årstiden og floristens sortiment.  Bemærk: Prisen kan ændre sig.

>>Gå Til Butik*

*annoncelink i knappen*

kistepynt

Kistepynt, tæt –
2250kr

En smuk kistepynt som har et tæt udtryk. Den afbilledede kistpynt indeholder roser i forskellige størrelser og farver og Viburnum i hvide/lime nuancer. Enkelt, smukt og lækkert.

Bemærk: En kistepynt skal minimum bestilles 2 hverdage før leveringssdato, så den lokale florist kan sikre sig udvalget at de ønskede bloster som er afbilledet. Dette er en minimumsforudsætning for at binderiet kan udføres som på billedet i form og farve, stil og størrelse. Bemærk: Prisen kan ændre sig .

>>Gå Til Butik*

*annoncelink i knappen*

Andre Bårebuketter Fra Bloomit.dk.

Bårebuket i hvid

Bårebuket af vinterblomster

Bårebuket, floristens valg

Bårebuket i efterårsstil

Bårebuket af røde roser

Bårebuket med greneffekt

Bårebuket af blandede blomster

Lysende og varm bårebuket

Bårebuket af vinterens blomster