Findes der overhovedet en perfekt gave der passer til både mænd og kvinder eller til både unge og ældre? Svaret er ja! For alle elsker noget der bidrager til en hyggeligere omgivelse og dermed fremmer velvære. 

Velkommen til Huskdingave.com. Vi har samlet de lækreste og bedste gaveideer, som vi synes du komme til at kunne lide. Vi har så mange bud om de lækreste gaveideer på siden, men med vores udvalget af Sinnerup vaser, kan du aldrig vælge noget forkert. Vi har allerede brugt tid på at sortere de bedste vaser, så bliver det endnu nemmere for dig at vælge den bedste af de bedste.

Så lad os kom i gang med De Top 20 Sinnerup Vaser (De perfekte Gaver)

SINNERUP Zena Vaser 

sinnerup-zena-vase-som-gave

Vi elsker indretning. Med den samling af de smukke SINNERUP Zena Vaser, vil din gaveserie være populær. Perfekt til fødselsdagsgaver, indfytningsgaver, bryllupsgaver, julegaver, adventsgaver og jubilæum. 

De smukke Zena vaser med deres unikke design og forskellige farver kan anvendes til at pifte huset og dets blomster op. Farver findes i Turkis, blå eller grøn. 

Prisen fra DKK64,95 – DKK 249,95. Se hele samlingen her.

SINNERUP Dots Stentøj Vaser 

sinnerup-vase-top-20

Pynt hjemmet op med disse flotte og rustikke vaser – Dots Stentøj Vaser. 

Med denne sæt af Dots Stentøj Vaser kan man ikke slå fejl. Alle bliver helt sikkert glade for at stille dem frem. Vaserne er fremstillet af reaktiv glasur som gør at hver vase vil have et unik design. Farve: Grå, grøn, blå og curry.

Prisen fra DKK39,95 – DKK 199,95. Se hele samlingen her.

SINNERUP Gourmet Stone Vaser

sinnerup-vase-top-20

Den lækreste Gourmet serie er en af vores favoriter! Se lige hvor enkelte blader lyser lige pludselige op. Det er bare lige noget der passer til ethvert hjørne i hjemmet, ikke?  

Lavet af 100% stentøj – består af rå materiale fra 10 forskellige bjerge, brændt sammen med glasuren ve 1280℃ – unikt tekstur og design der skiller sig ud ve deres smukke rustikke udseende. Perfekt! Farve: Sort, karry gul eller grå

Prisen fra DKK79,95 – DKK 249,95. Se hele samlingen her.

SINNERUP Astrid Vaser

sinnerup-astrid-vase-som-gave

Sinnerup Astrid Vaser kommer selvfølgelig på listen. Med sit formsprog skabes der en varm og ny stemning i hjemmet. Bliv inspireret af vasernes finurlige mønster og pynt dit bord, vindueskarm eller hylde. Sikkert en yndefuld or legesyg vase.

Farve: Amber, blå, grå og grøn

Prisen fra DKK149,95 – DKK 299,95. Se hele samlingen her.

SINNERUP Mønstret Vase

sinnerup-vase-som-gave

Sinnerup mønstret vase kan være både til blomster men vil også kunne pynte dit hjem op på egen hånd. 

Farve: Blå

Materiale: Stentøj

Prisen: DKK79,95. Se vasen og samlingen her.

Top 20 Sinnerup Vaser