At finde den perfekte duft til dig selv eller gave din veninde, mor eller kæreste er som at finde den perfekte livspartner. Du vil sjældent være sikker, hvad du leder efter før du finder den. Men måske har du en bestemt type du søger efter- træagtigt, iskold, mørk eller frisk or ren? Måske forestiller du dig endda en bestemt scenarie hvordan du finder den perfekte duft – måske efter en lang bytur eller shopping i indkøbcenter. 

Eller måske noget du finder på nettet? Lige en datingsite, kan det være svært at finde den perfekte duft i alle webshops på nettet. 

Vi har derfor lavet denne lang liste af damedufte for at gøre det lettere for dig at finde den ideelle perfume til kvinderne end at matche med den perfekte date. 

Efter at have gennesøgt dameperfumeliste efter nogle af de mest populære or mest spændende Eau de Parfume og Eau de Toilette på markedet, fandt vi damedufte som er veldokumenteret og mest solgte. 

Listen indeholder top 9 perfume fra Marc Jacobs, Top 6 dameperfume fra Dior, top 7 perfume fra Chanel og meget mere.

God fornøjelse! 

 

Top 8 Marc Jacobs Perfume Til Hende 

marc-jacobs-perfume
marc-jacobs-daisy

MARC JACOBS Daisy

Eau de Toilette

50 ml

Pris: 529,95 kr.

Designeren Marc Jacobs har ændret måden en hel generation af kvinder klæder sig på. Nu har han også begået en ny duft: Daisy. Ung og overraskende, elegant og umiddelbart charmerende – netop de karakteristika, som har gjort ham til ungdommens foretrukne designer.

Annoncelink i knappen
marc-jacobs-perfect

MARC JACOBS Perfect

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 529,95 kr.

Duften er inspireret af Marc Jacobs’ mantra: “Jeg er perfekt, som jeg er” – et mantra, som symboliseres med ordet “perfect”, der er tatoveret på hans håndled.

Ligesom Marc Jacobs’ tatovering handler Marc Jacobs Perfect om at acceptere sig selv og udtrykke sig frit.

Annoncelink i knappen
marc-jacobs-daisy-intense

MARC JACOBS Daisy Intense

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 559,96 kr.

Marc Jacobs Daisy Intense fra matas.dk er en af de bedste Eau de Parfum du kan vælge. Duften er alle pigers yndling; klassisk, charmerende og feminin som har gjort den til ungdommens foretrukne designer.

Annoncelink i knappen
marc-jacobs-daze

MARC JACOBS Daisy Love Daze Eau de Toilette

50 ml

Pris: 419,95 kr.

Daisy Marc Jacobs Daze Limited Editions. Den nye feel-good dufte perfekt til foråret. Duften et frisk og frugtagtig twist på de klassiske Daisy dufte, og byder på en duftmæssig flugt til et uventet Daisy univers.

Daisy Love Daze åbner med en lys osmanthus blomst, omkranset af gylden blød amber. Saftige abrikoser udstråler en sød og funklende sensualitet. Købes bedst hos matas.dk. Obs. Tilbudprisen.

Annoncelink i knappen
marc-jacobs-woman

MARC JACOBS Women

Eau de Parfum

100 ml

Pris: 599,95 kr.

En enestående duft af gardenia. En luksuriøs og udsøgt fornemmelse, lige så ren og inspirende som hvide smukke gardenia blomster, der flyder let på vandet. Købes bedst hos matas.dk. 

Annoncelink i knappen
marc-jacobs-so-fresh

MARC JACOBS 

Daisy Eau So Fresh

Eau de Toilette

75 ml

Pris: 599,95 kr.

Daisy Eau so fresh repræsenterer den særlige vintage-vinkel, der kendetegner Marc Jacobs´ kvindelig-med-en-kant designs. Top: Rød grapefrugt, hindbær, grønne blade, pære Hjerte: Viol, vild rose, æbleblomst, lichee, jasminkronblade Krop: Musknoter, blomme, cedertræ. Købes bedst hos matas.dk. 

Annoncelink i knappen
marc-jacobs-so-fresh

MARC JACOBS 

Daisy Dream Forever

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 699,95 kr.

DAISY DREM FOREVER.

Den nye duft er en dybere fortolkning af den oprindelige dufts centrale noter, brombær, blåregn og hvidt træ. En luksuriøs blomsterduft. Købes bedst hos matas.dk. 

Annoncelink i knappen
marc-jacobs-rain

MARC JACOBS 

Splash Rain

Eau De Toilette

100 ml

Pris: 499,95 kr.

Marc Jacobs Splash er lette, farverige og brusende dufte. Marc Jacobs Splash Rain er baseret på frodige, våde og rene duftnoter som nyklippet græs, regn og musk. Købes bedst hos matas.dk. 

Annoncelink i knappen

Top 6 Dior Damedufte

dior-perfumer

 

dior-j-adore

DIOR J’ADORE 

EAU DE PARFUM

30 ML

Pris: 529,95 kr.

J’adore Eau de Parfum fra Matas.dk giver en unik og rig vel-afbalanceret blomsterbuket dameduft. Forenet de mest noble blomster – ylang-ylang fra Comodorerne, damascenarosen og sambac jasmin. Duften er en mest sensuel og raffineret duft, der med sit legendariske ry, er den ultimative kærlighedserklæring. 

Annoncelink i knappen
forever-and-ever-dior-matas

DIOR FOREVER & EVER 

EAU DE TOILETTE 

100 ML

Pris: 889,95 kr.

Anden plads på Dior damedufte liste er Forever and Ever fra Matas.dk. Det er en kombination af Fresia og Jasmin med bulgarsk rose gør som gør denne Dior dameduft til en blid og delikat duft, som du aldrig kan gå i kompromis. 

Annoncelink i knappen
dior-joy-danmark

DIOR JOY BY DIOR

EAU DE PARFUM INTENSE

50 ML

Pris: 769,95 kr.

Tredje pladsen går til JOY by Dior Eau de Parfum Intense. Det er en ny duft med en strålende eksplosion af blomster med glædesfyldt duftspor af skønne blomsternoter, der eksploderer i facetteret skønhed. Det blændende lys fra saftig citrus blandes med den farverige glans fra Grasse-rose og jasmin og løftes af omsvøbende trænoter af sandeltræ med et strejf af vanilje. 

Annoncelink i knappen
Miss-dior-matas

DIOR MISS DIOR

EAU DE PARFUM

100 ML

Pris: 1.039,00 kr.

Den nye Miss Dior Eau de Parfum fra matas.dk afslører kvindeligheden af en sensuel blomsterduft. Hjertet er en blomsterklæring, der kombinerer skønheden i Grasse rosen med dristigheden af Damaskus rosen, begge indpakket i et bånd af friske noter af Calabrisk bergamotte. Denne håndlavede kreation er vævet med palisander fra fransk Guyana og pink peber fra Reunion Island for en øget karakter. En Miss Dior, der efterlader dig forelsket.

Annoncelink i knappen
dior-addict-danmark

DIOR ADDICT

EAU DE PARFUM

100 ML

Pris: 1.039,00 kr.

Dior Addict Eau de Parfum fra matas.dk er en ikonisk Dior-duft til den begærlige og sanselige kvinde. Kombinationen af orangeblomster, jasmin og vanilje går hånd i hånd med vovemod og sensualitet.

Annoncelink i knappen
dior-poison-girl

DIOR POISON GIRL UNEXPECTED

EAU DE TOILETTE

100 ML

Pris: 889,95 kr.

Dior Poison Girl Eau de Toilette fra matas.dk er en sprudlende sammensætning. En skøn symfoni af iskolde, saftige appelsiner, sensuelle blomster og noter af Tonkabønne og vanilje.

Annoncelink i knappen

Top 7 Chanel Perfume Til Hende

chanel-damedufte
coco-mademoiselle

CHANEL COCO MADEMOISELLEEAU DE PARFUM TWIST AND SPRAY 3x20ML

Pris: 919,95 kr.

COCO MADEMOISELLE fra matas.dk finder inspiration i Gabrielle Chanels sjældne personlighed. Duften er et olfaktorisk ekko af et selvstændigt sind, der ikke er bundet af regler, men skaber sine egne. Et portræt af en kvinde, der modigt går sin skæbne i møde.
En orientalsk duft med en stærk karakter, som dog er overraskende frisk. Først vækkes sanserne af pikante islæt af appelsinblomst, kraftige og friske. 

Annoncelink i knappen
chanel-gabrielle

GABRIELLE 

CHANEL ESSENCE

50ML

Pris: 819,95 kr.

Inspireret af Gabrielle Chanel, GABRIELLE CHANEL ESSENCE er duften af en kvinde, der er opmærksom på sig selv og viser karakter. En kvinde, der viser hele sin personlighed med sin udstråling. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
chanel-chance

CHANEL CHANCE EAU FRAÎCHEEAU DE TOILETTE SPRAY

50ML

Pris: 629,95 kr.

En sprudlende blomsterduft med en blanding af spændende frisk citron, blid jasmin og den livlige tilføjelse af teaktræsnote. En hvirvelvind af energi og vitalitet. En eau de toilette i sprayform, der giver en fyldig, blid og generøs anvendelse på huden eller på tøjet. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
chanel-chance-parfume

CHANEL CHANCE

EAU DE PARFUM SPRAY

35ML

Pris: 559,95 kr.

En blomsterduft med en blanding af rosenpeber, jasmin og amber patchouli. Denne eau de parfum er indhyllet i hvid moskus og vanilje, så den bliver rundere og mere fyldig. Denne eau de parfum i sprayform giver en fyldig, blid og generøs anvendelse på huden eller på tøjet. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
chanel-eau-tendre

CHANEL CHANCE EAU TENDRE 

EAU DE PARFUM SPRAY

50ML

Pris: 769,95 kr.

En sammensætning med et strålende hjerte intensiveret af jasmin absolut og rosenessens. En fantastisk blomster og frugtagtig duft, en rund og blid fortolkning der er endnu mere feminin. Eau de parfum fås i spray for en generøs og nem anvendelse på huden eller tøjet. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
chanel-no5

CHANEL N°5

EAU DE PARFUM SPRAY

35ML

Pris: 559,95 kr.

N°5, selve essensen af det feminine.
En pudderagtig blomsterbuket i en ikonisk flakon med minimalistisk design. En mytisk og tidløs parfume.. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
chanel-coco-noir

CHANEL COCO NOIR

EAU DE PARFUM SPRAY

50ML

Pris: 663,96 kr.

En moderne orientalsk duft med lysende noter. Som indledning fanges nysgerrigheden af en kraftfuld og stilfuld topnote båret af bergamot. De fyldige mellemnoter afslører lidt efter lidt rosens strålende sensualitet og den sjældne note af rosengeraniumblad. En magnetisk duft, centreret omkring patchouli og tonkabønner, der fremhæver duftnoterne. Denne eau de parfum i sprayform giver en fyldig, blid og generøs anvendelse på huden eller på tøjet. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen

5 Top Hugo Boss Damedufte

hugo-boss-scent-for-her

HUGO BOSS 

The Scent For Her

Eau de Toilette

50 ml

Pris: 589,95 kr.

Duften blomstrer stadig klarere, mens strålende appelsinblomst og fresia oplyser osmanthus-blomstens varme, fyldige hjerte. Spændingen stiger, idet duftens lethed og sarthed møder den kontrasterende kropsnotes akkord af mørk, vanedannende kakao.. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
hugo-boss-alive

HUGO BOSS 

Alive

Eau de parfum

50 ml

Pris: 649,95 kr.

En modern og opløftende duft, der efterlader et spor af positive energi. Sprudlende æble,blander sig med fængslende vanilla og raffineret cedertræ, hvilket giver en markant duft med en stærk signatur. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
hugo-boss-woman

HUGO BOSS 

Woman

Eau de parfum

50 ml

Pris: 559,95 kr.

Ved kreativt at blande frugtagtige og blomstrede noter med uventet sort te, er duften anderledes, individuel og vidunderligt ukonventionel. HUGO-kvinden er selv en mesterlig iscenesætter af sin egen stil, og HUGO Woman favner fordomsfrit hendes kreativitet og selvudfoldelse. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
hugo-boss-ma-vie

HUGO BOSS 

Boss Ma Vie L’Eau

Eau de Toilette

30 ml

Pris: 439,95 kr.

Ma Vie L’Eau er en hyldest til din unikhed og en opfordring til at lade dit indre lys skinne igennem. Duften er unik med lysende og lette akkorder. Top noterne er kaktus – og friske blomster. Hjerte noterne er hvid magnolia, hvid peon og pink rose. Base noterne er hvid musk og cedertræ. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
hugo-boss-orange

HUGO BOSS 

Boss Orange

Eau de Toilette

50 ml

Pris: 525,00 kr.

Hugo BOSS Orange personificerer selve indbegrebet af vores dages dynamiske og sorgløse kvinde. Duften er et fortryllende mix af friskhed og sensualitet. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen

8 Top Calvin Klein Damedufte

calvin-klein-eternity-for-woman

CALVIN KLEIN 

Eternity Woman Eau Fresh

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 559,95 kr.

De smukke noter af frugt og blomster giver den ikoniske Eternity-duft en ny og legende karakter. Den lyserøde flakon er inspireret af en frodig blomsterhave, og duften er en hyldest til romantik, spontanitet og evighed. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
calvin-klein-eternity-woman2

CALVIN KLEIN 

Eternity Woman

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 559,95 kr.

Inspireret af den evindelig kærlighed og intimitet, og er en romantisk blomsterduft. Den harmonisk blanding af både klassiske og moderne noter er en perfekt kombination, skabt til at afspejle tidløs elegance og moderne stil. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
calvin-klein-beauty

CALVIN KLEIN 

Beauty

Eau de Parfum

100 ml

Pris: 299,95 kr.

Beauty By Calvin Klein. En ny fortolkning af liljen – en neo-lilje – er hjerte og sjæl i Calvin Klein Beauty. En elegant blomst, der er som selve essensen af alt kvindeligt. Samtidig er liljen både strålende og stærk. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
ck-obsessed

CALVIN KLEIN 

Obsessed For Women

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 569,95 kr.

Obsessed til hende – Orientalsk, aromatisk og grøn. En feminine fortolkning af orientalsk lavendel. En maskulin fougère-struktur med en feminin varme som kontrast; duften er dannet omkring en base af hvid lavendel, mens cremede musknoter udfolder sig og giver en sensuel blødhed. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
ck-euphoria-eau-de-perfum

CALVIN KLEIN 

Euphoria

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 589,95 kr.

Euphoria By Calvin Klein

En sexet og sensuel duft med en kontrast af eksotiske frugter og forførende blomster, for en rig, cremet, forførende signatur. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
ck-wome-eau-de-perfum

CALVIN KLEIN 

Women

Eau de Parfum

50 ml

Pris: 609,95 kr.

Den er feminin med et fint touch af sensualitet. Duften blander organisk sensualitet fra eukalyptusblade, lethed og frihed fra orange blomst og styrke fra alaska cedertræ.. Købes bedst hos matas.dk.

Annoncelink i knappen
calvin-klein-summer

CALVIN KLEIN 

Women Summer

Eau de Parfum

100 ml

Pris: 559,95 kr.

Den er feminin med et fint touch af sensualitet. Duften blander organisk sensualitet fra eukalyptusblade, lethed og frihed fra orange blomst og styrke fra alaska cedertræ. Købes bedst hos matas.dk 

Top note: Ørkenrose
Hjerte note: Vand akkord
Base note: Musk

Annoncelink i knappen
calvin-klein-summer

CALVIN KLEIN 

CK Everyone

Eau de Toilette

50 ml

Pris: 359,95 kr.

Indeholder ingen ingredienser, der er afledt af dyr eller identificeret som et animalsk produkt. CK EVERYONE indeholder naturlige råvarer. 79% af ingredienserne i denne duft er naturligt afledt.

CK EVERYONE er fremstillet med naturligt afledt alkohol. Købes bedst hos matas.dk

Annoncelink i knappen

3 Top Coach Damedufte

calvin-klein-summer

COACH

Dreams Eau de Perfum

40 ml

Pris: 294,95 kr.

Du vil blive fortryllet af en vidunderlig duft, der lokker dig på eventyr og giver troen på at drømme kan blive til virkelighed, hvis bare du tror på dem. Duften er lækker og feminin med et tvist af frugtig friskhed med noter fra pære, ambroxan, bitter orange, gardenia, kaktusblomst og joshua tree. Købes bedst hos matas.dk

Annoncelink i knappen

Images Credits: Matas.dk

Listen Opdateres…